Woon XL
Image default
Aanbiedingen

Lekker warm op kantoor of in huis

Lekker warm op kantoor of in huis

Een Elektrische kachel kan ervoor zorgen dat de ruimte lekker snel op temperatuur is. Vaak hebben deze een hoog vermogen, zeker als je kijkt naar het middensegment. Het is de manier om snel een ruimte warm te krijgen voor bezoek, medewerkers of andere doeleinden. Er is wel een aandachtspunt waar je zeker op moet letten en dat is het energielabel. Een hoog vermogen betekent vaak ook hoge energiekosten. Vandaag de dag is de techniek een stapje verder. Hierdoor kun je dus ook kiezen voor een model met een beter energielabel. Op de lange termijn maakt dit zeker een verschil. Ook aangezien de gasprijzen gigantisch zijn en we uiteindelijk van gas op stroom over willen gaan. Stroom kan namelijk groen opgewekt worden en dat is weer beter voor het milieu.

Waarom we kiezen voor de elektrische kachel

We kiezen voor de elektrische kachel als noodoplossing in de meeste gevallen. Echter kun je het ook als permanente oplossing inzetten aangezien de gasprijzen heel hoog zijn anno 2022. Het is dus zeker verstandig om eens goed rond te kijken naar deze kachels. In de categorie best getest vind je niet alleen goedkope kachels, maar ook kachels die weten te presteren. Hierbij wordt er niet alleen gekeken naar het vermogen, maar ook hoe de kachel met zijn energie omgaat.

Maximaal besparen

Regelmatig zijn er wel aanbiedingen te spotten, die wij ook direct op onze website verwerken. Daarnaast kun je ook het beste een kachel in de zomer kopen. Op dat moment worden ze niet veel verkocht en vaak kun je dan ook van hoge kortingen profiteren. Daarnaast zien we aan het einde van het jaar/ begin van het nieuwe jaar vaak ook aanbiedingen. Dit omdat er dan natuurlijk weer nieuwe modellen aan zitten te komen. De oude moeten dan opgeruimd worden.