Woon XL
Image default
Aanbiedingen

Redenen om te kiezen voor een houten speelhuisje

Een houten speelhuisje wordt in de meeste gevallen gemaakt van FSC-hout. Hierdoor is een houten speelhuisje een duurzame keuze. Daarnaast wordt er gekozen voor houtsoorten die weerbestendig zijn of wordt het hout ge├»mpregneerd. Hiermee wordt voorkomen dat het hout kan gaan rotten of dat er schimmels ontstaan. Je kunt hout dus gerust het hele jaar buiten, in weer en wind, buiten laten staan. Een ander voordeel van een houten speelhuisje is dat je deze zelf nog kunt verven. Zo tover je het speelhuisje in een prinsessenkasteel of een brandweerkazerne. Waar je kindje ook blij van wordt; jij kunt het verwezenlijken. De houtensoorten die voor de speelhuisjes worden gebruikt bevatten geen splinters. Hout zal ook niet opwarmen in de volle zon zodat de kinderen op ieder moment van de dag lekker buiten kunnen spelen in het speelhuisje. 

De opbouw van een houten speelhuisje

Sommige onderdelen van het speelhuisje zijn al gemonteerd. Andere onderdelen dien je zelf nog in elkaar te zetten. Het speelhuisje wordt als een bouwpakket geleverd waarbij alle spijkers, bouten, schroeven en moeren worden meegeleverd. De handleiding vertelt je precies hoe je het speelhuisje in elkaar kunt zetten. Doordat veel onderdelen al voorgeboord zijn is de montage van het speelhuisje zo geregeld. De speelhuisjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en kunnen tot een leeftijd van 12 jaar worden gebruikt. Doordat de speelhuisjes van uitstekende kwaliteit zijn gaan deze ook jarenlang mee. Zo haal je een speeltoestel in huis waar je kind nog lang plezier aan kan beleven. 

Een eigen plekje voor je kind

Een speelhuisje biedt jouw kind een eigen plekje waar hij of zij rustig kan spelen. Je kunt diverse accessoires aanschaffen waarmee jouw kind het huisje zelf kan inrichten. Zo heeft jouw kind altijd een fijne plek waar hij of zij zich even kan terugtrekken. Ook is een speelhuisje geschikt om met meerdere vriendjes of vriendinnetjes in te spelen. Met een speelhuisje wordt de fantasie geprikkeld. Met een beetje fantasie is het speelhuisje een winkel, een brandweerkazerne, een kasteel of een paleis. Kinderen kunnen hier vadertje en moedertje spelen of ze zijn prinsessen, koningen, jonkvrouwen of politieagenten. Hoe je kind ook speelt; met een speelhuisje kunnen ze hun geluk niet op.