Woon XL
Image default
Badkamer

COSRX Korean skincare

De nieuwste en beste ingrediënten uit Korea naar de huidverzorging brengen.

COSRX is een huidverzorgingsmerk uit Zuid-Korea. Ons motto is “minder is meer” en we staan bekend om het gebruik van minimale ingrediënten om maximale werking te leveren met onze producten. We vermijden het gebruik van kunstmatige geurstoffen en onnodige vulstoffen in onze producten, omdat we geloven dat de beste ingrediënten in de juiste hoeveelheid moeten worden gebruikt om u een mooie huid te geven zonder bijwerkingen.

Bent u op zoek naar een vochtinbrengende crème?

Een natuurlijke oplossing om uw huid te herstellen met de COSRX snail mucin LINE. Met een beperkt aantal ingrediënten die verbluffende resultaten opleveren, is dit de perfecte oplossing voor het herstellen van een beschadigde huid of een huid die niet meer te herstellen is.

COSRX Advanced Snail 92 All in One Cream is de juiste keuze voor u. Het maakt gebruik van slakkenslijm, Aloë Vera bladwater, en Ceramide om de huid te hydrateren.

COSRX is een Koreaans huidverzorgingsmerk dat zich toelegt op het ontwikkelen en produceren van producten van de beste kwaliteit, waarbij alleen de zuiverste ingrediënten worden gebruikt. Advanced Snail 92 All in One Cream maakt gebruik van 92% slakkenslijm voor optimale voordelen met een minimum aan schadelijke chemicaliën. Dit product bevat bekende acnebestrijders zoals Centella Asiatica en Niacinamide en heeft niet alleen als doel acne te elimineren, maar ook om te voorkomen dat het terugkomt. Zonder toevoeging van geurstoffen, bleekmiddelen, alcohol of kleurstoffen, is deze formule zacht voor alle huidtypes, terwijl het maximale resultaten levert. COSRX is vrij van wreedheid en geformuleerd zonder kunstmatige kleurstoffen, kunstmatige geurstoffen en minerale olie.

Het hoge gehalte aan slakkenafscheidingsfiltraat (92%) hydrateert en voedt de huid en herstelt de elasticiteit voor een gerevitaliseerde huid. Slakkenslijm wordt al jaren gebruikt in Koreaanse huidverzorgingsproducten, met name als anti-verouderingsingrediënt dat fijne lijntjes helpt te verbeteren en de huid gezond houdt. Deze formule is een niet-vette, alles-in-één moisturizer met SPF 30/PA+++, ideaal voor normale tot droge huidtypes.

https://kocosmo.nl/