Woon XL
Image default
Woontrends

Voor welke ramen zijn inzethorren geschikt?

Steeds meer mensen kiezen voor luxe inzethorren. Niet alleen omdat deze vliegen, pollen en vuil buiten kunnen houden, maar ook omdat deze inzethorren een luxere uitstraling hebben en een langere levensduur dankzij het gebruik van hoogkwalitatieve materialen waarbij wij regelmatig controles uitvoeren om zo te kunnen garanderen dat wij alleen de beste producten leveren. Maar voor welke ramen zijn onze luxe inzethorren eigenlijk geschikt?

Draai-kiepramen met kunststof, houten of aluminium kozijnen

Onze luxe inzethorren zijn bij uitstek geschikt voor draai-kiepramen, waarbij het niet uitmaakt van welk materiaal het raamkozijn gemaakt is. Er wordt namelijk geen gebruik gemaakt van schroeven of spijkers bij de montage, waarbij deze horren geschikt zijn voor houten, aluminium en zelfs kunststof raam- en deurkozijnen. Aangezien de inzethoren ook nog eens zeer makkelijk te plaatsen zijn, heeft u geen extra specialist nodig. De inzethor wordt gewoon als compleet frame geleverd en binnen een minuut kunt u de inzethor zelf al plaatsen om zo optimaal te kunnen profiteren van uw aankoop. Uiteraard zorgt dit ervoor dat de inzethorren ook gemakkelijk verwijderd kunnen worden, al kunt u deze horren (dankzij de handige constructie) ook gewoon heel het jaar laten zitten.

Ook ramen waarbij iets uitsteekt kunnen prima voorzien worden van een inzethor

We krijgen vaak te horen van onze klanten dat er iets uitsteekt bij het raam en dat een inzethor daarmee geen optie is. De meeste inzethorren hebben genoeg speling om een uitsteeksel van zo’n twee centimeter geen probleem te laten zijn. Heeft u iets bij uw raam dat verder uitsteekt en wilt u toch kijken of u inzethorren bestellen kunt? Neemt u dan vooral contact met ons op, zodat we direct samen met u naar de mogelijkheden kunnen kijken. Met onze kennis en ervaring zijn we vaak in staat om zelfs in zeer uitdagende situaties een perfecte oplossing te vinden.

https://www.luxehorren.nl/