Woon XL
Image default
Aanbiedingen

Ruimtebesparende slaapkamerideeën voor kinderen

Ruimtebesparende slaapkamerideeën voor kinderen

inderkamers zijn notoir rommelige plekken. Waarom? Omdat ze zoveel spullen hebben! Van tonnen speelgoed tot boeken en teddy’s, onze kleintjes hebben veel te verstouwen in zo’n kleine ruimte. Maar hoe kunnen we de ruimte die ze hebben optimaal benutten? Hier zijn onze beste ruimtebesparende ideeën voor kinderkamers.

Stapelbedden

Een stapelbed is een geweldige keuze om de ruimte in de kinderkamer optimaal te benutten. Met twee bedden boven elkaar maak je aanzienlijk meer vloerruimte vrij.

Als u twee jonge kinderen hebt die een kamer delen en hen aparte lage bedden wilt geven. Dit dubbele ontwerp kan worden gemonteerd als twee eenpersoonsbedden of worden samengevoegd als boven- en onderbed voor als uw kinderen wat ouder worden. Als het eenmaal in een stapelbed is veranderd, heeft hun slaapkamer veel meer vloeroppervlak, zodat ze kunnen spelen en extra meubels kunnen plaatsen. 

Stapelbedden met opbergruimte

Stapel kinderbed met lade zijn de ultieme keuze voor twee slaapplaatsen in één en ruimte om spullen op te bergen. Vaak hebben ze een ingebouwde kast met planken en een lade onder het bed. Zo kun je alles opbergen, van speelgoed tot snuisterijen en van boeken tot beddengoed.

Kajuitbedden

Kajuitbedden hebben ruimte onder het bovenste bed voor opslag, studeren of spelen. Het is geweldig om alles op één plek te houden en de rest van de slaapkamer ruimtelijk te laten aanvoelen. Bij Perfecthomeshop hebben zij ook deze bedden in voorraad.

Bureaubedden

Bureaubedden hebben een toepasselijke naam omdat ze onder het bovenste bed een tafeloppervlak bieden waarop kinderen kunnen studeren of knutselen. Het maakt het een klein en rustig toevluchtsoord voor uw kleintje om zich te concentreren in het comfort van hun slaapkamer.

Deze bedden hebben een compact en praktisch ontwerp omdat het bureaugedeelte kan worden uitgetrokken wanneer het wordt gebruikt en vervolgens kan worden opgeborgen wanneer je kind gaat slapen. Het heeft ook drie discrete lades aan het voeteneinde waar je kleding kunt opbergen. Deze bedden zijn ook verkrijgbaar met een vierkante spiegel.

Hoogslapers

Hoogslapers zijn een soort stapelbedden die soms ook loftbedden worden genoemd vanwege hun hoge hoogte. Er zijn verschillende types beschikbaar, waaronder bedden met bureaus, rekken en opbergmogelijkheden en zelfs vierkante spiegel.

De hoogslaper van Perfecthomeshop met vier planken, drie laden en een stoel die kan worden uitgetrokken tot een futonbed is een ideale opberg- en logeeroplossing voor oudere kinderen.

Middenslapers

Middenslapers zijn een soort hoogslapers op halve hoogte die ruimtebesparend zijn. Geschikt voor kinderen die niet van grote hoogtes houden – of voor je eigen gemoedsrust – hebben ze meestal een kleinere ladder of trap om bij het bovenste slaapgedeelte te komen. Deze kinderbed met lade biedt plaats aan speelgoed en snuisterijen die uw kind bij de hand wil houden.

kinderbed met lade