Woon XL
Image default
Bouwen en verbouwen

Een stalen hekwerk op maat bestellen

Een stalen hekwerk heeft zowel een modern uiterlijk als een veiligheidsfunctie. Neem bijvoorbeeld een hekwerk met stalen plaat bij Hekkenpoorten.nl. Deze biedt ontzettend veel privacy, omdat het geen kiertjes of openingen heeft. Bovendien kan je alle hekken en poorten perfect op maat laten maken. Dit in tegenstelling tot vele andere webshops, waar je een zaagje meegeleverd krijgt om zelf alles op te maat te maken. Bij Hekkenpoorten.nl geef je alle maten tot op de centimeter nauwkeurig door, en de rest regelt het deskundige team.

Binnen maximaal 5 stappen bestel je een hekwerk

De eerste stap is al besproken, namelijk het doorgeven van de maten die je wenst als stalen hekwerk. Vervolgens volg je nog een aantal stappen om je bestelling compleet te maken. Zo kies je de bevestigingsaansluiting. Ga je voor een paal in de grond of een muur- of poortaansluiting? Ook de kleurkeuze is geheel aan jou. Je kiest uit alle mogelijke RAL-kleuren, van felgeel tot zwart. Mocht je een hekwerk én poort willen hebben, kan je dit natuurlijk in exact dezelfde stijl bestellen.

Een stalen poort kopen

Veel mensen kopen bij hun stalen hekwerk ook direct een poort. Bij Hekkenpoorten.nl is dit heel gemakkelijk met elkaar te combineren. Ook hier ben je weer binnen maximaal 5 stappen doorheen. Je kiest bovendien zelf waar de klink komt te zitten. Oftewel: je maakt jouw stalen poorten en hekwerken precies zoals jij het voor je ziet.

Ontdek wat de huidige levertijd is

Wil je meer weten over de huidige levertijden? Aarzel dan niet om contact op te nemen met het team van Hekkenpoorten.nl. Dit kan via de chat, per e-mail of telefonisch. Alle informatie en de contactmogelijkheden ontdek je op de website.