Woon XL
Image default
Onderhoud

Waar blijven de spullen na woningontruiming?

Als een woning ontruimd wordt, haalt een ontruimer de spullen uit de woning en zorgt ervoor dat de woning bezemschoon achtergelaten wordt. In het geval van een verhuizing neemt u de spullen natuurlijk mee naar een nieuwe woning of een nieuw bedrijfspand. Maar waar blijven de spullen die bij een verhuizing uit een woning of een bedrijfspand worden gehaald? Gaan die naar de stort, worden die verkocht? Of worden de spullen verdeeld onder de familie? Daar gaan we in dit blogartikel verder op in.

Goederen uit de woning of het bedrijfspand

Wanneer er sprake is van een woningontruiming in Assen, worden alle spullen uit de woning gehaald en wordt deze bezemschoon achtergelaten. Maar waar gaan de spullen dan heen? De spullen die u niet meer wilt brengt de ontruimer in de meeste gevallen naar de stort. We zorgen ten alle tijde voor professionele recycling, voor een bijdrage aan het milieu. Spullen die u onderling onder familie wilt verdelen, worden uiteraard bewaard. Lagen er spullen met emotionele waarde in de woning? Als u dat voorafgaand aan de woningontruiming in Groningen aan de ontruimer doorgeeft, zorgt de ontruimer ervoor dat deze spullen op de juiste plek terecht komen. Deze spullen worden opgeslagen, of worden naar wens gedoneerd.

Samenwerking met goede doelen

Zoals we vertelden, kunnen de spullen ook gedoneerd worden. Sommige ontruimers zoals 038 Woningontruiming kunnen goederen die nog te goed zijn om weg te gooien, doneren aan een van de goede doelen waar het bedrijf met enige regelmaat mee samenwerkt. Bij deze goede doelen kunt u onder andere denken aan Kadera, Stichting Het Vergeten Kind en verschillende vrouwenopvangen in de regio. Op deze manier kunt u andere mensen blij maken met de spullen die u niet meer gebruikt.

Werkgebied

De meeste ontruimers zijn werkzaam door het hele land. Interesse in woningontruiming in Groningen , of in Assen? De kans is groot dat er een woningontruimer werkzaam is die ook in uw omgevign diensten verleent. Daar is 038 Woningontruiming er een van. Dit bedrijf is werkzaam door het hele land en biedt naast woningontruiming, ook andere bijpassende diensten aan. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het verwijderen van graffiti,het dichten van gaten in muren, vloerverwijdering of het verwijderen van een hennepplantage. Bekijk gerust de website van dit bedrijf voor meer informatie.

https://038woningontruiming.nl