Woon XL
Image default
Serre en overkapping

Geniet op uw gemak van uw tuinkamer of veranda, zelfs als het regent

Gebruik deze romantische accessoires om sfeer te creëren in uw tuinkamer

Kaarsen: zijn in verschillende maten, vormen en geuren kunnen een kamer transformeren. De sfeer die kaarslicht creëert is heel romantisch bij het dineren of het ontvangen van gasten.

Dekens: verwarmde dekens zijn een genot om onder te kruipen wanneer u zich ontspant in uw tuinkamer met degene van wie u houdt.

Bloemen: zijn een geweldig cadeau omdat ze cliché zijn. Maar dat is precies waarom ze zo vertederend zijn: iedereen vindt het leuk om bloemen te krijgen. En het beste van alles is dat je niet al te moeilijk hoeft na te denken over wat voor soort iemand leuk zou vinden – ze zijn perfect voor zowat elke reden!

Vloerkleden: kunnen de sfeer in een kamer in een paar minuten veranderen. Kies kleuren als rood en paars om uw tuinkamer warm, uitnodigend en gezellig te maken.

Kussens: gebruik vrouwelijke kleuren zoals roze en rood, maar denk ook aan speciale texturen of dessins (zoals kant) om het geheel nog interessanter te maken!

Maak het persoonlijk

Met de bovenstaande accessoires kunt u een romantische sfeer creëren in uw tuinkamer. Deze dienen als een mooie basis. Personaliseer het verder door zelf wat speciale accenten aan te brengen! Bijvoorbeeld door foto’s van jullie meest speciale momenten te plaatsen. Of misschien wilt u er andere dingen in doen met een sentimentele betekenis.

Een groot verbouwingsproject is niet nodig wanneer u een tuinkamer wilt bouwen

Droomt u al jaren van extra leefruimte, maar ziet u op tegen een ingrijpende verbouwing, dan kunnen wij u helpen. Een tuinkamer of veranda van MBVeranda is in een mum van tijd geplaatst, zeker als u goed voorbereid bent.

Wij kunnen u helpen een veranda te kiezen die bij u past

Als u altijd al gedroomd heeft van een veranda, is dit het moment om die wens in vervulling te laten gaan. Wat is een betere manier om van de seizoenen te genieten dan wanneer u in uw eigen veranda zit? Voor veel huiseigenaren is het uitzoeken van een nieuwe veranda verwarrend en overweldigend. Met onze selectiegids kunt u gemakkelijk de beste optie voor uw huis vinden! Als u vragen heeft, staan onze ervaren adviseurs voor u klaar! Het enige wat we vragen is dat u langskomt in een van onze showrooms!

Meer privacy in de tuin

Als uw buren in uw veranda kunnen kijken, is de afstand tussen u en hen waarschijnlijk te klein. Om de privacy te vergroten en nieuwsgierige blikken te blokkeren, kunt u indien nodig screens installeren op de veranda van uw huis. Zij bieden ook schaduw in de middag wanneer de zon op haar heetst is.

Dag, avond én nacht plezier

Het is gemakkelijk om in een gesprek verwikkeld te raken en de tijd uit het oog te verliezen wanneer u het gezellig hebt met vrienden. Als het donker wordt terwijl u nog buiten bent, neem dan maatregelen om ongelukken te voorkomen. Combineer uw veranda met een set Led-spots, zodat u nog langer van uw nieuwe plekje kunt genieten. Houdt u meer van sterren dan van lantaarns? Onze overkappingen zijn ook verkrijgbaar met glazen dak. Geniet in alle comfort van de buitenlucht!

https://mbveranda.nl/