Woon XL
Image default
Verbouwen

ISDE Subsidie voor kunststof kozijnen in 2022

ISDE Subsidie voor kunststof kozijnen in 2022

In 2022 is er opnieuw een subsidie regeling voor energiebesparende maatregelen. Als je 2 of meer isolatiemaatregelen laat uitvoeren, heb je recht op subsidie. Hieronder valt ook het plaatsen van kunststof kozijnen met isolerende beglazing (HR++). Daarnaast is vanaf 1 januari een stijging van 30% van deze subsidie ingevoerd. Door deze subsidie regeling kunt u na de plaatsing van nieuwe kunststof kozijnen een bedrag terug krijgen. De overheid heeft hiervoor een budget van €32,2 miljoen opgesteld.

Hieronder zijn nog enkele andere voorwaarden opgesteld:

Deze voorwaarden zijn het meest belangrijk om u van te voren over in te lichten.

 • U bent eigenaar en de hoofdbewoner van de desbetreffende woning.
 • U komt pas in aanmerking voor deze subsidie nadat de maatregelen zijn uitgevoerd en betaald zijn. Deze kunt u daardoor ook pas aanvragen na afloop van deze uitgevoerde maatregelen.
 • Op de website van het ISDE kunt u meer informatie vinden over deze subsidie.

Wilt u aanvullende informatie of weten wanneer u hiervoor in aanmerking komt voor subsidie voor kunststof kozijnen? Neem contact op met Qozijn voor passend advies!

Kunststof kozijnen met HR++ glas

Bij aankoop van gloednieuwe kunststof kozijnen van Qozijn krijgt u standaard gratis HR++ glas van Pillington en gratis inzethorren. HR++ glas heeft een groot aantal voordelen vergeleken met normaal glas. HR++ glas houdt in dat het dubbel glas is en daartussen een coating (gas wat ervoor zorgt uw raam beter geisoleerd is). HR++ glas in combinatie met kunststof kozijnen van Schüco zorgt ervoor dat u erg veel bespaard op energiekosten. Met de hoge steiging van de gasprijzen zijn kunststof kozijnen in combinatie met HR++ glas van Qozijn een uitstekende investering voor uw woning. Daarnaast zorgen kunststof kozijnen ook voor een waardevermeerdering van uw woning, kunststof kozijnen gaan namelijk vaak tot wel 80 jaar mee. De voordelen van kunststof kozijnen op een rijtje:

 • Onderhoudsarm, kunststof kozijnen hebben nauwelijks tot geen onderhoud nodig.
 • Veel uitvoeringen, kunststof kozijnen hebben extreem veel uitvoeringen. In elke kleur en afmeting beschikbaar!
 • Lange levensduur, de levensduur van kunststof kozijnen van Qozijn zijn vaak rond de 70 jaar.
 • Goeie isolatie, de isolatiewaardes van kunststof kozijnen van Qozijn zijn extreem hoog.

Spreken deze punten u aan en wilt u verder geïnformeerd worden over uw wensen? Maak een afspraak met één van onze adviseurs en ontvang passend advies.

Kunststof schuifpui antraciet

Één van de populairste woning trends van dit jaar zijn kunststof kozijnen in antraciet kleur. Bij Qozijn krijgen wij ook heel veel aanvragen voor antraciete kunststof kozijnen, kunststof voordeuren, kunststof tuindeuren en kunststof schuifpuien. Kunststof kozijnen zijn bij Qozijn in alle soorten, maten en kleuren te verkrijgen. Momenteel hebben wij een 21% BTW actie op antraciete kunststof kozijnen. In dit artikel wordt dieper ingegaan op de voordelen van kunststof kozijnen en wie Qozijn is.

De voordelen:

 • Levensduur tot wel 70 jaar.
 • Garantie van 10+10 jaar.
 • Hoogste kwaliteit kunststof, via Schüco. A+ merk op gebied van kunststof kozijnen.
 • Kunststof kozijnen vereisen maar weinig onderhoud. U hoeft nooit meer te schilderen. De kozijnen af en toe afnemen met een vochtige doek volstaat.
 • Kunststof kozijnen van Qozijn bevatten het SKG++ label, uw woning is super goed beveiligd.
 • Kunststof kozijnen zijn extreem isolerend, zodra u kunststof kozijnen plaatst zal uw energierekening naar beneden gaan.
 • Kunststof kozijnen bij Qozijn zijn mogelijk te krijgen in hout-look nerf. Hierdoor kunt u uw woning de voordelen geven van kunststof, maar nog wel genieten van de houtlook van kozijnen!

Qozijn is méér dan 10 jaar de expert op gebied van kunststof kozijnen. Denkt u erover na om uw woning in de kunststof te zetten? Maak een afspraak met Qozijn om de hoogste kwaliteit kunststof kozijnen te financieren.

https://www.qozijn.nl/