Woon XL
Image default
Winkels

Groothandel kleding

Ben jij op zoek naar een groothandel voor kleding? Wordans is de marktleider in textielgroothandel in Nederland. De producten die Wordans aanbiedt zijn ideaal voor de consument en ondernemer.

Werkkleding

Als ondernemer wil jij natuurlijk dat jouw werknemers werkkleding dragen die helemaal passen bij de huisstijl van jouw onderneming. Daarom verkoopt Wordans kleding die hier perfect voor is. Zij verkopen onder andere t-shirts, vesten, broeken en tassen die ideaal zijn om te gebruiken als werkkleding.
De blanco kleding die Wordans biedt kun je helemaal aan jouw eigen wensen aanpassen door bijvoorbeeld het logo van jouw onderneming erop te drukken. Verder kun je bij Wordans terecht voor veiligheidsvesten en hesjes, keukenschorten, overalls en meer.

Kleding doorverkopen

Heb jij een eigen onderneming waar jij kleding verkoopt, kleding maakt of bedrukt? Dan is de kleding van Wordans perfect voor jou. Naast werkkleding voor ondernemers kunnen de artikelen heel eenvoudig doorverkocht worden. De artikelen hebben bijvoorbeeld geen label of een verwijderbaar label waardoor het zeer eenvoudig is om jouw eigen label aan de kleding toe te voegen. 

In bulk inkopen

Iedereen die bij Wordans koopt krijgt dezelfde prijs. Wanneer je in bulk inkoopt ontvang je daarom een mooie korting. Hoe meer stuks je van een artikel koopt, hoe meer korting je ontvangt. Wordans kan de laagste prijsgarantie garanderen.

Wordans

De groothandel kleding Wordans is marktleider in textielgroothandel en is te vinden in Nederland, Europa, Noord-Amerika en Oceanië. Wordans heeft een breed scala aan producten van de beste kwaliteit met de laagste prijs. De catalogus bevat meer dan 63 merken en meer dan 3000 artikelen. Bovendien wordt de catalogus continu uitgebreid zodat Wordans altijd een grote catalogus weet te bieden.

Bij Wordans heeft de klantenservice de hoogste prioriteit. Wanneer je een bestelling plaatst wordt de bestelling binnen 24 tot 48 uur bij jou geleverd. Bestel je artikelen voor meer dan €200,- dan is het verzenden van het pakket helemaal gratis.