Woon XL
Image default
Winkels

Refurbished Apple Watch

Refurbished Apple Watch

Een refurbished Apple Watch is ontzettend populair. Maar wat houdt een refurbished Apple Watch precies in? Een gereviseerde Apple Watch is waar nodig gerepareerd en opnieuw in orde gemaakt om hem opnieuw te kunnen aanbieden tegen een lagere prijs dan een nieuwe. De opgeknapte Apple Watch modellen zijn onderhouden, getest en foutvrij gemaakt. Op gereviseerde Apple Watches bieden we je dan ook 3 jaar garantie, net als een nieuw exemplaar. Is dat niet fantastisch?

Over de Apple Watch

De Apple Watch is een geweldige aanvulling op de Apple productenlijn. Het is een zeer geslaagd toestel van Apple en een uiterst populaire optie.

Technische gegevens

Het 40mm model heeft een hoogte van 38mm en een diepte van 10.5mm, met een totaal gewicht van ongeveer 34g. Het 44mm model is 39,9 mm hoog en 11,4 mm dik, met een gewicht van gemiddeld zo’n 51 g – bijna evenveel als de iPhone 6s Plus! Een opgeknapte Apple Watch kan je hartslag nauwkeurig meten; dankzij push meldingen op je pols mis je niets meer en kun je gemakkelijk dingen wegvegen zonder je iPhone uit je zak te halen; GPS: je kunt je Apple Watch als een veel nauwkeuriger meetinstrument gebruiken dan je iPhone.

Geschiedenis van het Apple horloge

Apple is al vele jaren een belangrijke speler op de smartphonemarkt en de Apple Watch is de eerste uitstap van het bedrijf naar slimme horloges. Het apparaat werd in september 2014 aangekondigd en kort daarna uitgebracht, verkrijgbaar vanaf 24 april 2015. Sindsdien zijn er drie modellen geweest: Series 1, 2 en 3. Elk model zag een verbetering in technologie ten opzichte van zijn voorganger, tot je bij de Series 3 met cellulaire verbinding komt – perfect om te sporten zonder je iPhone in de buurt, terwijl je toch toegang hebt tot alle push meldingen op je pols! Met een verbindingsbereik tot 50 meter* heb je zelfs geen iPhone in de buurt nodig als je gaat hardlopen of trainen in de sportschool.

Welke verschillende refurbished Apple Watches zijn verkrijgbaar?

Natuurlijk zijn er verschillende lijnen beschikbaar: standaard, sport en editie, zodat je zelf kunt kiezen welk model het beste bij je past.

Voor wie zijn oude horloge wil verkopen om de nieuwste versie te kopen, of voor wie wil je er niet veel geld aan uitgeven. We hebben opgeknapte Apple Watches met 3 jaar garantie, maar het zijn nog steeds de nieuwste modellen die tegen gereduceerde prijzen verkrijgbaar zijn.

Voor wie een nog luxer model zoekt, hebben we opgeknapte Apple Watch Edition, de meest exclusieve versie van de Apple Watch met space-grijze stalen kast en bijpassende sportband of Hermes leren band.

Als je in plaats daarvan iets heel anders zoekt, dan kun je ook je eigen aangepaste horloge bestellen. Je kunt kiezen uit roestvrij staal, vergulde en gekleurde bandjes!

Refurbished Apple Watch online kopen

Ben je op zoek naar een refurbished Apple Watch? Met verschillende modellen en afwerkingen bieden onze refurbished Apple Watch je de best mogelijke condities tegen gereduceerde prijzen!

Wil je een van de eersten zijn die de nieuwste Apple Watch uitproberen zonder al te veel geld uit te geven? Dan moet je beslist een refurbished Apple Watch kopen bij RefurbishedXL. Je kunt kiezen uit verschillende modellen, zoals bijvoorbeeld het Sport model met space-grijze aluminium kast en zwarte sportband, of een roestvrijstalen Apple Watch kopen (met 40mm & 44mm) als je iets luxueuzers zoekt.

Elk van onze gereviseerde Apple Watches wordt van tevoren zorgvuldig gecontroleerd en eventueel gerepareerd voordat hij weer verkocht wordt. Daarna wordt elk toestel uitvoerig getest om er zeker van te zijn dat het aan onze strenge eisen voldoet. Alle toestellen worden verkocht met 3 jaar garantie.

https://refurbishedxl.nl/categorie/apple-watch/