Woon XL
Image default
Woning en Tuin

4 voordelen van buitenverlichting op zonne-energie

Buitenverlichting op zonne-energie is de laatste tijd ontzettend populair en dat is zeker niet zonder reden. Steeds meer bedrijven en mensen zijn zich bewust van de omgang met het milieu en het plaatsen van verlichting op zonne-energie is dan ook een bewuste keuze die ook nog eens fijn in de portemonnee voelt op lange termijn. Ben je benieuwd naar de voordelen van buitenverlichting op zonne-energie? Wij zetten een aantal tips op een rij.

1. Duurzaam en goed voor het milieu
Dit was al enigszins verklapt in de intro, maar kiezen voor verlichting op zonne-energie is een duurzame keuze die goed is voor het milieu. Door bijvoorbeeld te kiezen voor buitenlampen op zonne-energie, draag je een beetje bij aan een groenere toekomst en dat is voor veel mensen de reden om over te stappen. Er zijn genoeg voorbeelden online te vinden of meer informatie over hoe werkt een solar lamp, en deze zijn maar een muisklik van je verwijderd. 

2. Energie besparen met solarlampen
Solarlampen zijn een goede keuze wanneer aankomt op buitenverlichting op zonne-energie. Een voordeel hiervan is dat het je niet alleen geld bespaard op de lange termijn doordat je een hoge energierekening vermijdt, maar je bespaart daarnaast ook energie. Wanneer je kiest voor solar verlichting met een hoog rendement, een goede accu en efficiënte LED-lichtbron kan een solarlamp tot 15 uur licht blijven geven. En voor de prijs hoef je het niet te laten. Wist je dat het soms mogelijk is om de aanschafprijs van jouw solarlamp al binnen één jaar terug te verdienen door de stroom die je bespaart? Energie besparen met solar tuinverlichting is dan ook een van de meeste redenen waarom mensen hiervoor kiezen.  

3. Duurzame producten
Wist je dat je met solarlampen jaren vooruit kunt? De kunst is om te kiezen voor kwaliteit. Kies je bijvoorbeeld voor Iplux solar tuinverlichting dan kies je voor een hoge kwaliteit LED-verlichting die tot wel 15 uur mooi warm wit licht geeft en automatisch aangaat. Perfect om een romantisch effect te weergeven. Daarnaast zijn deze zeer makkelijk te installeren en weer- en waterproof, zodat echt iedereen dit kan installeren.

4. Mooie designs die jouw buiten opleuken
Iets wat ook zeker niet mag ontbreken in dit rijtje zijn de vele, designs die er beschikbaar zijn. Er zijn ontzettend veel luxe, verschillende designs solar verlichting die jouw buiten naar een next level van prachtig tillen. Bekijk de series om erachter te komen welke stijl het beste past bij jou en verliefd te worden op de designs.