Woon XL
Image default
Meubels

Ronde uitschuifbare eettafel van Sav & Økse

Een ronde uitschuifbare eettafel koop je bij Sav & Økse

Sav & Økse – een merk van De Machinekamer – staat voor Scandinavisch design. De meubels getuigen van aandacht voor detail en lijnvoering en zijn even comfortabel als functioneel en mooi. De meubelcollectie bestaat uit diverse type meubels, gemaakt van massief hout. Eettafels, salontafels, kasten, bureaus, stoelen en ook banken met hout als basismateriaal. De meubels uit de Sav & Økse collectie ontwerpen wij zelf met bijzondere aandacht voor vorm, lijnvoering en detaillering. Functionaliteit en comfort staan hoog in het vaandel. Een aantal eettafels uit de collectie hebben een uitschuifbare variant. Ook is er de ronde tafel Nonne, die uitschuifbaar is. Deze tafel combineert het knusse van een ronde tafel, met de functionaliteit van een rechte tafel. Binnen een mum van tijd schuif je deze ronde tafel uit en heb creëer je gemakkelijk extra plek aan tafel.

Massief houten ronde tafel Nonne

Ontdek de veelzijdige en moderne Nonne uitschuifbare ronde tafel, perfect voor elk huis. Geniet van de gezelligheid van een ronde tafel en het gemak van een rechthoekige tafel in één. Het tafelblad is voorzien van een speels ontwerp met een verjonging aan de onderzijde en een vlak bovenblad. Met een extra blad van 50 of 60 centimeter dat eenvoudig vanuit het midden van de tafel kan worden uitgeschoven, biedt de Nonne ruimte aan 6 tot 8 personen. De vier schuin geplaatste poten van de tafel hebben afgeronde hoeken en blijven tijdens het uitschuiven op hun plaats.


Ronde uitschuifbare tafel Nonne in whitewash, uitgeschoven

De uitschuifbladen van de tafel zijn handig opgeborgen onder het tafelblad en hangen schuin voor extra stabiliteit. De lijntekening in het blad loopt door, waardoor de tafel er ook nog stijlvol uitziet als deze niet is uitgeschoven. Wil je meer weten over deze uitschuifbare tafel en de verschillende mogelijkheden ontdekken? Bezoek dan één van de De Machinekamer showrooms (Zaandam & Utrecht) en laat je adviseren door de deskundige medewerkers.

https://www.sav-okse.nl/nl/