Woon XL
Image default
Verhuizen

Zelf je huis verkopen: met een beetje hulp

Je hebt besloten om je huis te verkopen. Een spannend moment! Misschien overweeg je om dit helemaal zelf te doen, zonder tussenkomst van een makelaar. Dat kan een keuze zijn, maar heb je al eens nagedacht over de voordelen van een internetmakelaar zoals Zelfverkopen.nl? 

1. De Kracht van Zelf Doen

Laten we eerlijk zijn. Er zijn zaken die je prima zelf kunt, en soms zelfs beter dan een traditionele makelaar. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Bezichtigingen begeleiden: Wie kent jouw huis beter dan jijzelf? Jij kunt potentiële kopers het beste rondleiden en alle unieke kenmerken van je woning laten zien.
  • Aanbiedingstekst schrijven: Jij weet precies wat jouw huis speciaal maakt. Die persoonlijke touch in de aanbiedingstekst kan net het verschil maken.

 2. De Voordelen van Professionele Hulp

Hoewel je veel zelf kunt doen, zijn er ook zaken waarbij de expertise van een professional handig is. Zelfverkopen.nl is lid van de NVM, wat betekent dat je kunt rekenen op:

  • Deskundig advies: Van vraagprijsadvies tot onderhandelingen en al je andere vragen. Je staat er niet alleen voor.
  • Optimale zichtbaarheid: Met toegang tot diverse platforms, maar vooral Funda, bereik je alle potentiële kopers van jouw huis. Bovendien brengt een professionele woningfotograaf jouw woning optimaal in beeld.
  • Juridische zekerheid: Denk aan het opstellen van de koopakte of het opvragen van kadastrale aktes. Je moet er niet aan denken dat het daar mis gaat. Dus is het fijn als dat goed voor je geregeld wordt.

Wil je weten wat we allemaal nog meer voor je doen? Klik dan hier voor onze volledige dienstverlening.

3. Bespaar Duizenden Euro’s

Last but not least, jouw besparing! Door de bezichtigingen zelf te doen, bespaar je aanzienlijk op de courtage. Dit kan oplopen tot duizenden euro’s! En met de ondersteuning van Zelfverkopen.nl ben je verzekerd van een uitstekend verkoopresultaat.

Conclusie

Helemaal zelf je huis verkopen zonder makelaar kan aantrekkelijk lijken, maar onderschat niet de waarde van professionele ondersteuning voor wat ingewikkelder zaken Met Zelfverkopen.nl combineer je het beste van beide werelden: de persoonlijke touch van zelf verkopen én de expertise van een NVM-makelaar.

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Zelfverkopen.nl voor jou kan betekenen? Vraag dan nu een vrijblijvend informatiegesprek aan en ontdek de mogelijkheden!

https://www.zelfverkopen.nl