Woon XL
Image default
Verhuizen

Zou jij graag willen verhuizen?

Nu de economie langzaam maar zeker minder snel begint te groeien, vinden veel mensen het spannend of zij nog wel hun huis moeten verkopen. Men is namelijk bang dat de prijzen zullen zakken en dat kan tot vervelende situaties leiden wanneer je net een hoge hypotheek genomen hebt. Mocht jij graag willen verhuizen, bijvoorbeeld van Hengelo naar Enschede, dan is het goed om eens met een makelaar te gaan praten. Deze kan je heel goed laten zien of dit het moment is om je woning van de hand te doen, of dat je beter even kunt wachten. Wij zullen je laten zien wat een makelaar voor je kan betekenen en waarom je eigenlijk niet zonder de hulp van deze expert kunt.

 

Hoe kun je je woning voor een goede prijs verkopen?

Het is weliswaar een feit dat de economie er momenteel minder goed voor staat dan een paar jaar geleden, maar daar moet bij gezegd worden dat de economie het al vele jaren zeer goed doet. Dat het nu wat minder gaat, is niet meer dan logisch. Er is dus ook nog geen reden tot paniek onder de huidige omstandigheden. Wil je dus een huis verkopen Hengelo, dan is dat geen slecht idee. Het is verstandig om met een lokale makelaar in zee te gaan. Deze kent de markt goed en daardoor weet deze ook of er vraag is naar jouw type woning. Doorgaans geldt dat wanneer je niet in een huis uit de hogere prijsklasse woont, je niet bang hoeft te zijn dat er geen kopers zullen opdagen.

 

Je huis verkocht, en nu?

Wanneer je woning eenmaal verkocht is, is het tijd om zelf naar een andere woning te gaan zoeken. Je kunt wederom met een lokale makelaar in zee gaan. Deze weet of er een huis te koop Enschede staat. Wanneer je een woning gaat bezichtigen, zal de makelaar met je meegaan. Daar kun je je voordeel mee doen omdat de makelaar met een heel andere blik naar de woning zal kijken. Deze weet precies waar eventuele gebreken kunnen zitten, waar mogelijkheden liggen om op de vraagprijs af te dingen en of de woning potentie heeft. Een makelaar ziet en weet door diens ervaring meer dan jij, dus maak daar zeker gebruik van.

 

Je wilt een bod uitbrengen?

Ben je onder de indruk van een woning, dan is het tijd om een bod te gaan uitbrengen. Dat is een spannend moment. Een makelaar weet goed wat op dat moment een goede prijs is. Nu de economie verandert, is dit van groot belang. Je wilt namelijk niet meer betalen dan nodig is. De tijden dat je een ton moest overbieden, zijn inmiddels voorbij. Door slim te onderhandelen, kun je een woning voor een heel mooie prijs kopen. Wij wensen je veel succes!