Woon XL
Image default
Woningaanbod

5 leuke wintersportgebieden in Zwitserland

Altijd al gedroomd van een vakantiewoning in een Zwitsers ski- of wintersportgebied? Dan is een traditionele chalet of appartement aan de piste misschien wel haalbaarder dan je denkt. Zo zijn er mogelijkheden voor financiering en rendement is te verhogen middels verhuur. Er zijn zelfs complete hotelconcepten beschikbaar.

Ontdek de mooiste wintersportgebieden en vastgoed mogelijkheden op deze pagina of op de website van FIRST.

Leuke wintersportgebieden in Zwitserland

Zwitserland heeft vele wintersportbestemmingen die populair zijn bij skiërs, snowboarders en andere wintersportliefhebbers. Hier zijn een aantal van de meest bekende:

  1. Zermatt: Dit skigebied ligt aan de voet van de Matterhorn en biedt 360 kilometer aan pistes en uitdagende off-piste mogelijkheden.

  2. Verbier: Dit skigebied in de Valais-regio heeft 410 kilometer aan pistes en staat bekend om zijn uitdagende terrein en het nachtleven.

  3. Davos-Klosters: Dit skigebied ligt in het oosten van Zwitserland en biedt 300 kilometer aan pistes en een breed scala aan activiteiten, waaronder langlaufen en schaatsen.

  4. St. Moritz: Dit luxe skigebied ligt in het kanton Graubünden en is een favoriete bestemming onder beroemdheden. Het biedt 350 kilometer aan pistes en heeft een uitstekende après-ski scene.

  5. Arosa-Lenzerheide: Dit skigebied in het kanton Graubünden biedt 225 kilometer aan pistes en is geschikt voor zowel beginners als gevorderde skiërs.

  6. Saas-Fee: Dit autovrije skigebied ligt in het kanton Wallis en biedt 100 kilometer aan pistes. Het is ook bekend om zijn sneeuwzekerheid.

  7. Grindelwald: Dit skigebied ligt in het Berner Oberland en biedt 213 kilometer aan pistes. Het staat bekend om zijn schilderachtige omgeving en het uitzicht op de Eiger.

Dit zijn slechts enkele van de vele wintersportbestemmingen die Zwitserland te bieden heeft. Er zijn nog tal van andere skigebieden en bergdorpen die ook zeker de moeite waard zijn om te ontdekken.

Interesse?

Meer informatie of benieuwd naar beschikbare vakantiewoningen in één van deze gebieden? Kijk dan op: www.firstandsecondhomes.com/actueel/blogs/5x-mooie-wintersportgebieden-in-zwitserland/

https://www.firstandsecondhomes.com