Woon XL
Image default
Woningaanbod

Ik wil mijn huis verkopen, maar waar moet ik opletten?

Uw huis verkopen

Het verkopen van uw huis brengt meer met zich mee dan u in eerste instantie verwacht. U moet nadenken over zaken als hoe gaat u uw huis verkopen? Hoe zorgt u voor een goede eerste indruk? Welke makelaar schakelt u in? Dit zomaar een greep uit de zaken waaraan u moet denken bij het verkopen van een huis. U kunt de begeleiding inschakelen van een makelaar, maar u kunt zelf ook bijdragen aan het verkopen van uw huis. Een makelaar uit Apeldoorn geeft een aantal tips

Hier moet u op letten

Bij het verkopen van uw huis zijn er een aantal zaken waar u als verkoper op kan letten. Een makelaar uit Apeldoorn geeft u de volgende tips:

  • Kies een goede makelaar
  • Laat een professionele fotograaf uw foto’s maken
  • Zorg voor een goede online zichtbaarheid van uw huis
  • Zorg dat uw huis op orde is bij elke bezichtiging
  • Laat een aankoopmakelaar helpen met de onderhandeling

Deze tips kunt u gebruiken bij het verkopen van uw huis.

Kies een goede makelaar

Nadat u de keuze heeft gemaakt om uw huis te verkopen is het tijd dat u een makelaar gaat inschakelen. De aankoopmakelaar uit Apeldoorn geeft hierbij als tip dat u het beste kan kiezen voor een makelaar waar ze alles onder één dak hebben. Dat betekent: een makelaar die uw verkoop, aankoop, taxaties, hypotheken en verzekering voor u kan regelen. Zo hoeft u niet in zee met verschillende partij. Dat scheelt een hoop papierwerk en vooral een hoop tijd!

De zichtbaarheid van uw huis

Zorg ervoor dat uw huis goed zichtbaar is. Zowel online als offline. Kies dus een makelaar met een goed zichtbare website. Zodat uw huis zo goed mogelijk online wordt weergegeven voor zoveel mogelijk mensen Laat professionele foto’s maken en zorg er voor dat uw huis wordt gedeeld op social media. Een erkende makelaar kan uw huis ook plaatsen op Funda. Laat u van uw beste kant zien, zorg ervoor dat het huis opgeruimd is. Zowel op de foto’s als wanneer bezichtigingen plaatsvinden. Repareer kleine mankementen en probeer iets extra’s te doen wanneer mensen uw huis komen bezichtigen.

Laat een aankoopmakelaar u helpen

Wanneer u een potentiële koper heeft gevonden zal het biedproces beginnen. Uw aankoopmakelaar begeleidt u in het biedproces en zorgt ervoor dat deze zo goed mogelijk verloopt. Een goede aankoopmakelaar zorgt ervoor dat u de beste prijs ontvangt voor uw woning. Wanneer het op een akkoord tussen beide partijen aankomt, zal de makelaar beide partijen begeleiden om de verkoop af te ronden.

https://www.rshmakelaars.nl/