Woon XL
Image default
Accessoires

De reden waarom jij zou moeten trainen met een kettlebell

Steeds vaker zien we dat mensen ervoor kiezen om te gaan trainen met een kettlebell en niet voor niets! Het is namelijk de perfecte manier om relatief snel een volledig workout te kunnen doen, die je overigens ook nog thuis kunt doen. Waar je gemiddeld in een sportschool toch al snel een uur aan het trainen bent, kun je dit met een kettlebell in minder dan een half uur doen. Het scheelt je dus een hele hoop tijd, terwijl het effect exact hetzelfde is. Wil jij weten waarom ook jij zou moeten trainen met een kettlebell, dan is het goed om onderstaande reden goed in je op te nemen.

Gemakkelijk

De voornaamste reden waarom jij een kettlebell zou moeten aanschaffen, is omdat je ontzettend makkelijk je oefeningen kunt uitvoeren. Doordat je niet te maken hebt met allerlei lastige apparatuur, zal je de ‘slag’ vaak al met een paar keer doen te pakken hebben. Daarnaast kun je er allerlei verschillende oefeningen mee doen, waardoor het ontzettend toegankelijk is voor zowel jong als oud. Kortom, een must have voor iedereen!

Voordelig

De aanschaf van een kettlebell bij gewichten shop is dé manier om relatief voordelig te kunnen sporten. Vaak heb je al voor een paar tientjes een geschikte kettlebell, waarmee je allerlei verschillende oefeningen kunt uitvoeren. In verhouding tot een abonnement op de sportschool, is het trainen op deze manier een heel stuk goedkoper, waardoor je geld overhoudt voor bijvoorbeeld extra attributen om je thuis sportschool verder te kunnen uitbreiden.