Woon XL
Image default
Accessoires

Hoe je het perfecte neonbord voor je huis maakt

Sinds de opkomst van het wegrestaurant in de jaren vijftig zijn neonreclameborden niet meer weg te denken uit de Amerikaanse cultuur. Er is iets aan hun kleurrijke, opvallende ontwerpen dat retro charme uitstraalt. Als je een vleugje vintage flair aan je huis wilt toevoegen, dan is het maken van een eigen neonbord een geweldige manier om dat te doen! En met de hedendaagse gebruiksvriendelijke online tools is het gemakkelijker dan ooit om je eigen neonbord te ontwerpen en te bestellen. Dit is alles wat je moet weten om te beginnen.

 

Kies je ontwerp

De eerste stap bij het maken van je eigen neonbord is het kiezen van een ontwerp. Wil je dat je bord puur decoratief is, of wil je dat het een boodschap uitdraagt? Als je voor het laatste gaat, houd het dan kort en krachtig – je wilt niet dat je bord zo vol is dat het onleesbaar is! Als je eenmaal een ontwerp hebt gekozen, is het tijd om je kunstwerk te maken.

 

Maak je kunstwerk

Als je zelf geen kunstenaar bent, maak je dan geen zorgen – er zijn genoeg online sjablonen die je kunt gebruiken als uitgangspunt voor je kunstwerk. Zoek gewoon een sjabloon dat je mooi vindt en pas het aan met je eigen kleuren en tekst. Als je tevreden bent met hoe je kunstwerk eruit ziet, is het tijd om het te uploaden naar de website van de online bordenmaker 

neonlichten

Bestel je bord

Nu hoef je alleen nog maar je bestelling te plaatsen! Zorg ervoor dat je je ontwerp dubbel controleert op fouten voordat je het indient – als je bord eenmaal gemaakt is, kun je niet meer terug! Nadat je je bestelling hebt geplaatst, hoef je alleen nog maar achterover te leunen en te wachten tot je gloednieuwe neonbord aankomt. Nu heb je alleen nog de perfecte plek nodig om het op te hangen! 

 

Conclusie 

Neonborden zijn een geweldige manier om wat vintage charme toe te voegen aan elk huis. Met de eenvoudig te gebruiken online tools van tegenwoordig is het ontwerpen en bestellen van je eigen aangepaste neonbord nog nooit zo eenvoudig geweest. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het maken van het perfecte neonbord voor je huis en bestel neonlichten hier.