Woon XL
Image default
Accessoires

In je huis hoort een pen met je naam

Hoe kiest u de beste gepersonaliseerde pennen?

Pennen zijn veelzijdige weggevertjes die net zo nuttig zijn voor de ontvangers als voor uw bedrijf. Maar hoe weet u welke pennen het beste bij uw bedrijf passen? Deze lijst met best verkochte pennen is een goed begin.

Bedenk welke ontwerpaspecten bij uw merk passen. Wilt u uw eigen design kunnen maken?bijvoorbeeld een pen met naam? Dan zijn de beste pennen voor u de Contour Pennen. Als u er zeker van wilt zijn dat uw naam en logo er nooit meer afgaan, laat dan uw gepersonaliseerde merknaam lasergraveren op de Alpha Soft Touch Pen met Stylus – een van onze jarenlange bestsellers.

Voor bedrijven die behoefte hebben aan een klassiek, afgedekt penontwerp, levert de Soft Touch Cozy Gel of balpen een verhoogde schrijfervaring in zowel uiterlijk als gevoel.

Welke van de beste promotionele pennen u ook kiest om te personaliseren, wanneer u pennen uit deze elitegroep selecteert, weet u dat ze zullen opvallen bij potentiële klanten.

Gemaakt voor elk huis of bedrijf

Villa, Woonhuis, doorzon woning, flat of appartement, Autowinkels, kapsalons, restaurants en makelaars – noem maar op, wij hebben het gedaan. Het mooie van onze best verkopende promotieartikelen is dat ze ontworpen zijn om uw bedrijf te laten schitteren, ongeacht uw specialiteit. Plaats gepersonaliseerde pennen in uw wachtruimte of deel ze uit in een draagtas om klanten te bedanken voor hun zaken; hoe u onze beste promotieartikelen ook uitdeelt, uw klanten zullen zich u zeker herinneren.

Ook uw naasten verrassen met een gepersonaliseerde pen is enorm perosoonlijk en vaak een gewaardeert cadeau.