Woon XL
Image default
Doe-het-zelf

Ook graag glanzende en schone ramen?

“Bijna niemand die ik hoor heeft als hobby het wassen en zemen van de ramen”, aldus de glazenwasser Enschede. Toch zijn er wel een aantal tips die ervoor kunnen zorgen dat je ramen schoon worden en ook schoner blijven. En mocht het met de gegeven tips toch niet lukken, of de ramen zitten op dusdanige positie dat je er zelf niet bij kan, dan helpt glazenwasser Enschede je natuurlijk graag verder. Bovendien zijn de dagen en tijden van de glazenwasser flexibel in te plannen. Zo kan je zelf kiezen wanneer je de ramen gewassen wilt hebben en hoe vaak deze dan gewassen moeten worden. Wil je het liefst iedere dag schone ramen? Of vind je één keer in de maand genoeg? Bij glazenwasser Enschede bepaal je zelf de frequentie, de dag en het tijdstip zodat je nooit voor verrassingen komt te staan en altijd kunt genieten van heerlijk schone ramen.

3 tips voor schonere ramen:

Ondanks dat een glazenwasser natuurlijk heel prettig is, kan het soms nodig zijn om je eigen ramen te schoon te maken. Vaak houdt je dan wat strepen over of zie je precies waar je bent gebleven. Volgens glazenwasser Enschede is dit echter niet nodig en geeft hij hier een vijftal tips voor schonere ramen. Allereerst is het heel belangrijk dat je het juiste sop gebruikt voor het schoonmaken van je ramen waar je een aantal zaken aan toe kan voegen. Denk bijvoorbeeld aan een ui, een beetje azijn of een klein scheutje afwasmiddel. Hierdoor krijg je geen strepen op je ramen en kan je gaan genieten van een streeploos en schoon resultaat. 

Een tweede tip is dat je de ramen ook daadwerkelijk wast met een schone spons. Maak je gebruik van een spons die niet helemaal schoon is, dan zie je dat direct terug op je ramen door strepen of vlekken. En dat is natuurlijk zonde wanneer je streeft naar schone ramen. 

Een andere tip is dat je dat kozijnen schoon en droog maakt. Door goed na te drogen voorkom je dat druppels water je net schoongepoetste ruiten weer vies maken of een druppelspoor achterlaten. Verder is het belangrijk om een kwalitatief goede raamtrekker te gebruiken en de ramen schoon te trekken volgens een bepaalt patroon. Met deze tips weet je dan zeker dat je schone ramen hebt, zonder strepen, vlekken of druppels.

Of kies voor een professionele glazenwasser

Wil je liever toch niet zelf je ramen wassen of heb je twijfels bij het resultaat? Neem dan contact op met glazenwasser Enschede. De glazenwasser helpt je graag verder en komt langs wanneer het jou uitkomt. Heb je te maken met lastige hoekjes, hoge ramen of ramen die moeilijk bereikbaar zijn? Geen enkel probleem. Met de juiste attributen komen ze graag de ramen lappen en uiteraard hebben ze ook tijd genoeg voor een gezellig praatje.Kortom; is het wassen van je ramen echt geen hobby, heb je hoogtevrees of zijn je ramen simpelweg onbereikbaar? Kies dan voor glazenwasser Enschede.