Woon XL
Image default
Meubels

Je ontvangt altijd een erg scherpe offerte als je je meubels laat spuiten

Jouw interieur moet natuurljk tot in detail kloppen. Hierdoor is de kans er groot dat je altijd kritisch naar het meubilair kijkt dat bij jou in de ruimte staat. Wil je na jarenlang woonplezier wel eens wat anders, maar voorkom je liever dat je een kapitaal kwijt bent aan het kopen van nieuw meubilair? Overweeg in dat geval eens om een meubelstuk te laten spuiten in een nieuwe kleur. Je ontvangt altijd een erg scherpe offerte als je je meubels laat spuiten.

Ieder type materiaal kan worden voorzien van een nieuwe kleur in een meubelspuiterij

Het maakt niet uit van wat voor soort materiaal het meubilair is gemaakt. Ieder type materiaal kan worden voorzien van een nieuwe kleur in een meubelspuiterij. Denk hierbij aan materialen zoals hout, kunststof, staal of aluminium. Het spuiten wordt altijd met de grootste zorg voor je gedaan, zodat je zeker bent van een fantastisch eindresultaat. Hierdoor kan het zomaar zijn dat het meubelstuk een echte blikvanger in de ruimte gaat worden.

Je hebt de keuze uit verschillende soorten afwerkingen als je het meubilair laat spuiten door een spuiterij Nijverdal

Je hebt de keuze uit verschillende soorten afwerkingen als je het meubilair laat spuiten door een spuiterij Nijverdal. Denk hierbij aan kleurlak, beitskleuren, zijdeglas, hoogglas, blanke lak en metallic. Ook is het mogelijk om het meubelstuk te spuiten in iedere gewenste kleur. Dit omdat een meubelspuiterij vandaag de dag over eigen kleurenmengmachines beschikt.

Een egaal, strak en krasvast resultaat door een specialist zoals Bart Dijkhof

Kun je niet wachten om een meubelstuk nieuw leven in te blazen? Dan is het tijd om stappen te ondernemen! Ga voor een egaal, strak en krasvast resultaat door een specialist zoals Bart Dijkhof.

https://www.bartdijkhof.nl/