Woon XL
Image default
Badkamer en toilet

Mobiele douches en badkamers

Installeren van een tijdelijke douche

Het installeren van een douche lijkt op het eerste oog een hele klus, maar in de praktijk valt dat wel mee. Douches zijn eenvoudig te installeren op elke gewenste locatie. Het enige dat benodigd is voor de aansluiting ervan is warm en/of koud water, stroom en een afvoerput. Wanneer deze componenten allemaal aanwezig zijn kunnen verschillende bedrijven een mobiele douche of douchecabine installeren.

Verschillende soorten tijdelijke douches

Bedrijven bieden verschillende soorten tijdelijke douches aan, zodat er altijd een douche aan uw eisen voldoet. Zo is er een mobiele nooddouche. Deze zijn te huren in een luxe variant en een variant die nauwelijks ruimte inneemt. Zeker wanneer de locatie weinig ruimte heeft, is dit een geschikte optie. Verder zijn deze douches voorzien van een deur of gordijn, zodat u precies krijgt waar u naar op zoek bent. Verder zijn er zorg douches beschikbaar. Dit is de perfecte douche als douchen niet meer zo eenvoudig gaat. Wanneer u minder mobiel bent is dit een ideale optie, omdat deze douches vaak ruimer zijn. Dit biedt de mogelijkheid om mensen in een rolstoel toegang te geven tot een douche. Perfect voor mensen met thuiszorg die toch dagelijks gedoucht willen worden. Mocht u een douche huren, dan weet u welke opties er zijn.

Voordelen mobiele nooddouches

Het grootste voordeel wanneer u een mobiele nooddouche huurt, is dat deze bij u thuisbezorg worden. Hierdoor hoeft u zelf geen vervoer te regelen die dat voor u op komt halen. Hierdoor kunt u zich bijvoorbeeld richten op uw verbouwing. De tijdelijke douches worden niet alleen bij u thuis bezorgd, maar ook bij u thuis geïnstalleerd. Wanneer u de nooddouche niet meer nodig heeft, komen de medewerkers van het bedrijf de nooddouche ook weer ophalen. Deze tijdelijke douches worden vaak tegen scherpe prijzen geleverd, zodat u zo goedkoop mogelijk de douches kunt huren. Door de gratis levering door heel Nederland kunt u overal in Nederland een douche huren. Zo bent u gegarandeerd van een tijdelijke douche.